BODI NAVDIHNJEN


Keramične ploščice so odličen detajl, ki zunanjemu ali notranjemu prostoru doda čarobni dotik lepote. V Salonu Termonova smo pripravili široko ponudbo najrazličnejših keramičnih ploščic vrhunskih proizvajalcev kot so GRESPANIA, PORCELANICOS IN DUALGRES. V našem salonu ponujamo zunanje keramične ploščice in keramične ploščice za notranjo rabo.

Ekskluzivno v Sloveniji boste lahko v Salonu Termonova izbrali posebne keramične ploščice visokega sijaja (GRESPANIA), ki bodo v vaš prostor vnesle elegantno atmosfero.

Razmišljate o spremembi zunanjega videza vaše stavbe? Najdite navdih v edinstvenih fasadnih keramičnih ploščicah (GRESPANIA, PORCELANICOS). Fasadne keramične ploščice so kot nalašč za poslovne stavbe, saj s svojim estetsko dovršenim videzom zagotovo pritegnejo pozornost.

Keramične ploščice proizvajalca GRESPANIA so primerne tudi za kopalniško opremo. Prefinjen okus, ki ga pričara umivalnik s pultom iz keramičnih ploščic, vas ne bo pustil ravnodušne.

V Salonu Termonova boste zagotovo našli navdih med različnimi keramičnimi ploščicami za notranjo rabo. Ponujamo vam od keramičnih ploščic v imitaciji lesa do keramičnih ploščic s posebnimi slikovnimi motivi. Za vsak okus se kaj najde. Že dolgo keramične ploščice ne služijo le rabi v notranjih prostorih. Odlično se namreč odrežejo tudi zunaj kot talne obloge. V Salonu Termonova vam ponujamo posebne zunanje keramične ploščice, primerne kot talne obloge, s katerimi lahko okrasite svoj vrt ali teraso. Ne veste, katere keramične ploščice izbrati? Z veseljem vas vabimo v Salon Termonova, kjer boste med našo pestro in raznoliko ponudbo zagotovo našli navdih.

Bi si želeli keramične ploščice s posebnim motivom? Oglejte si spodnji video in se odločite za vrhunskega proizvajalca keramike Dual Gres.


Kontaktne informacije

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo.


Naslov

Cesta Simona Blatnika 16, 3320 Velenje

Telefon

03 / 620 - 0725

Email

info@termonova.si

Vse pravice pridržane © Termonova d.o.o. 2017 | Izvedba Džezz produkcija